Često postavljana pitanja

Koliko čestitki mogu da poručim?

Možete poručiti koliko god želite čestitki. Minimalna porudžbina je 25 čestitki.

Kako da postupim ukoliko sam napravio/la grešku prilikom poručivanja?

Molimo Vas da nas što pre kontaktirate telefonom ili imejlom. Dokle god čestitke nisu odštampane ili poslate, Vašu porudžbinu možemo promeniti bez dodatnih troškova.

Gde mogu da vidim koja će biti ukupna cena moje porudžbine?

Ukupna cena porudžbine je naznačena u „potrošačkoj korpi”. U nekim slučajevima troškovi štampe su dostupni na zahtev. U tom slučaju, mi ćemo Vas kontaktirati.

Da li postoji drugi način poručivanja preko Vašeg veb-sajta?

Naravno, možete nas kontaktirati: 1. Od ponedeljka do petka 8:30–17:00 (011 4140 968 / 011 4140 969) 2. Pošaljite imejl na Info@unicefcestitke.rs koji sadrži: a. Vaše kontakt informacije da bismo mogli da stupimo u kontakt; b. Skeniranu, jasnu sliku elektronski popunjene verzije naše narudžbenice; 3. Ispunite naš „pozovite me” obrazac s ovog veb-sajta.

Koliko je vremena potrebno za dostavu?

Normalno, Vaša porudžbina će biti dostavljena u roku od nedelju dana. Molimo Vas da nas kontaktirate ukoliko imate posebne želje ili pitanja u vezi sa vremenom dostave.

Koja je cena dostave?

Cena dostave je 250,00 RSD. Ukoliko porudžbinu izvršite do 15.11.2016. ili ukoliko je njena vrednosti veća od 30.000,00 RSD obezbedili smo besplatnu dostavu na Vašu adresu.

Da li su koverte uključene u cenu?

Da, sve čestitke će biti dostavljene sa odgovarajućim kovertama. Cena koverti je uključena u cenu čestitki.

Neke od čestitka sadrže tekst na prednjoj strani. Da li ovo može biti promenjeno?

Prednja i zadnja strana UNICEF kolekcije ne može biti promenjena. Samo unutrašnja strana može da se menja. Ukoliko imate specifične želje za veliku količinu čestitki ili ukoliko želite da promenite prednju ili zadnju stranu, molimo Vas da nas kontaktirate.

Da li PDV mora da bude plaćen iako je moja kompanija oslobodjena placanja PDV-a?

Mi smo u obavezi da naplaćujemo PDV i u slučajevima kada je Vaša kompanija oslobođena plaćanja istog. Molimo Vas da nas kontaktirate za bilo koje dalje objašnjenje.

Da li mogu da dam dodatnu donaciju pored porudžbine?

Moguće je dati dodatnu donaciju. Možete dodati svotu koju želite da donirate na porudžbenicu ili u „potrošačka korpa”. Ova suma će u potpunosti biti donirana UNICEF-u. Donacije su oslobođene PDV-a.

Kako mogu da platim?

Možete platiti fakturom.