O nama

O UNICEF-u i Belartu

O UNICEF-u  

Cilj UNICEF-a je jasan: da se obezbedi da deca ostvare svoje pune potencijale. Ne samo jedno dete, nego sva deca. Ne samo danas, nego svaki dan.

UNICEF je Dečiji fond Ujedinjenih nacija. Visoko priznata svetska organizacija koja se bavi pravima i dobrobiti dece. Postoji već 7 decenija, tačnije od 11. decembra 1946. godine. UNICEF je prisutan u više od 190 zemalja i teritorija i kroz sve što radi promoviše prava i dobrobit dece, posebno one koja su najugroženija i isključena. U potpunosti se finansira od dobrovoljnih priloga pojedinaca, država i vlada, fondacija i kompanija. 

UNICEF u Srbiji je usmeren na pružanje podrške naporima Vlade Republike Srbije da se stvori bolje i bezbednije okruženja za svako dete u zemlji. UNICEF je posebno fokusiran na ostvarenje prava najosetljivijih grupa dece kako bi dobili iste šanse kao i ostala deca i mogli da dostignu svoje pune potencijale.

O Belartu

Godine 2014. Belarto je postao zvanični licencirani partner UNICEF-a. U tom svojstvu preduzimamo sve marketinške, prodajne i distributivne akcije za prodaju čestitki za Novu godinu i Božić, kao i UNICEF-ovih čestitki po porudžbini. Belarto je aktivan u nekoliko država Evrope gde je takođe angažovan za UNICEF.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj saradnji, molim Vas, pošaljite imejl na info@unicefcestitke.rs