Vaš prilog

Omogućimo deci da budu deca.

Svi možemo da doprinesemo da deca imaju srećno detinjstvo i nadu u budućnost. Jednostavno je.  
Kupovinom UNICEF-ovih čestitki i poklona omogućićete nam da zajedno radimo na ostvarivanju prava 
svakog deteta.

Prve godine života svakog deteta su od presudnog značaja. A ipak, polovina dece u Srbiji uzrasta od 3,5 do 5,5 godina nema pristup predškolskim programima, a samo 9% najsiromašnije dece i 6% dece iz romskih naselja uzrasta 3-5 godina ide u vrtić. Dobiti od snažnog podsticanja razvoja u ranom detinjstvu daleko su najveće upravo među grupama koje su najuskraćenije.  Da bi se ostvario puni učinak, predškolsko vaspitanje i obrazovanje mora da bude kvalitetno, dostupno i finansijski pristupačno deci iz svih društveno-ekonomskih sredina i u svim geografskim područjima u zemlji, bez obzira na njihov stepen razvoja. 

A da li postoji nešto bolje od toga da deci omogućimo bezbrižno detinjstvo i da im se obezbedi pravo na igru, na obrazovanje, i mogućnost da razviju svoje pune potencijale?  I Vi možete da doprinesete ostvarivanju prava svakog deteta tako što ćete za svoje zaposlene i poslovne partnere kupiti čestitke ili poklone iz UNICEF-ove kolekcije.

Osim naše raznovrsne kolekcije čestitki, iz kataloga možete izabrati i nešto iz bogatog asortimana poslovnih poklona, kao što su igračke, rokovnik, narukvica, i novogodišnji i božićni ukrasi. 

Vašu porudžbinu možete izvršiti popunjavanjem narudžbenice koju ste dobili uz ovaj katalog ili putem sajta www.unicefcestitke.rs  

Zajedno možemo da osiguramo da deca imaju detinjstvo kakvo zaslužuju. Poručite danas!

Hvala Vam.

Michel Saint-Lot
Direktor UNICEF-a u Srbiji